PROPERA SESSIÓ // 16-01-2014 // Sessió Pantalla Oberta
Carinyoteràpia // Ignasi costa, Catalunya, 2013
Fitxa tècnica

Producció: Ignasi Costa
Guió: Ignasi Costa
Música: Jordi Casadesús i Ernest Crusats
Muntatge: Ignasi Costa
Durada: 52 min
Intèrprets: Isa Basset, Marià Dinarès, Ventura Cano, Raquel Beltran, Laura Batriu i Neus Vila.
El documental Carinyoteràpia ens apropa la vivència personal de quatre artistes que participen en la setena edició del projecte Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental. Aquesta és una iniciativa en què es fomenta el vincle entre parelles formades per un artista amateur i un artista professional, les quals creen obres a quatre mans que després só exposades i subhastades. Els artistes amateurs són usuaris de la xarxa de salut mental.

El film ens mostra la relació que es va teixint entre els integrants de dues de les parelles del projecte. Visions artístiques i de la vida diferents, que acaben entrellaçant-se per crear una única peça. A més del procés més creatiu i artístic, el documental aprofundeix en el diàleg i les emocions que les parelles comparteixen durant tot el procés: les opinions i vivències que tenen entorn la malaltia, les il·lusions, els somnis… En definitiva, el seu món més personal. Una experiència amb una alta dosi de Carinyoteràpia, perquè Parelles Artístiques és compartir, comprendre, donar-se la mà. Els protagonistes són persones que, per sobre de qualsevol etiqueta, volen experimentar i crear, volen compartir i sumar capacitats.

Ignasi Costa
Vic,1981. És càmera i realitzador. Va començar a endinsar-me en el món audiovisual a través de la televisió local, cosa que li va permetre aprendre en tots els aspectes del mitjà. Actualment treballa com a realitzador freelance especialitzat en el món del documental.

La sessió comptarà amb la presència del director, que presentarà la pel·lícula i conduirà el posterior cinefòrum. 

Amb la col·laboració del Centre Mèdic Psicopedagògic d´Osona


Dijous, 16 de gener. 21h
Espai ETC. Passeig de la Generalitat, 56 de Vic
Preu: 3 euros


< tornar