PROPERA SESSIÓ // 14-04-2015 // Sessió Record Store Day
Alta fidelidad + Music Man Murray // Stephen Frears, EUA-Regne Unit, 2000
Fitxa tècnica

Producció: Touchstone Pictures
Guió: V. DeVincentis, Steve Pink, John Cusack i Scott Rosenberg. A partir de la novel·la de Nick Hornby
Música: Howard Shore
Muntatge: Mick Audsley
Durada: 113 min
Intèrprets: John Cusack, Jack Black, Catherine Zeta-Jones.

Rob és el propietari d’una botiga de discos de vinil on treballen els seus amics Dick i Barry, fanàtics de la música com ell. Quan la seva parella l’abandona, rememora tot el seu historial de ruptures sentimentals i intenta retrobar-se amb les dones que va estimar.

A partir de la novel·la homònima de Nick Hornby, canviant la ciutat de Londres per Chicago, Stephen Frears descriu les peripècies d’un home immadur amb complex de Peter Pan interpretat per John Cusack (també coguionista i coproductor del film). Alta fidelidad és una història que combina un excel·lent sentit de l’humor amb una àcida reflexió a l’entorn de la maduresa. Però, per damunt de tot, és un homenatge a la música: des de les converses a la botiga, fins a la intervenció d’estrelles, passant pel magnífic recull de cançons de la banda sonora. 


Stephen Frears 
Leicester, 1941. El descobriment dels Monty Phyton el va fer interessar-se pel teatre i pel cinema. Treballa a la televisió i comença a fer feines d’ajudant de direcció fins que, el 1971, signa el seu primer film: Detective sin licencia. Catorze anys després obté el seu primer èxit amb Mi hermosa lavanderia (1985), a la qual seguiren títols com Ábrete de orejas (1987), Las amistades peligrosas (1988), La camioneta (1996), The Queen (2012) i Philomena (2013). S’ha convertit en un dels director britànics més importants i prolífics.

En col·laboració amb Martulina Divina dins dels actes del Record Store Day 2015.

Idioma: anglès
Dimarts, 14 d’abril. 22h
Import: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

---

La sessió es complementarà amb el curt Music Man Murray (Richard Parks. EUA, 2011)


Repartiment: Murray Gershenz, Irv Gershenz
Música: Van Dyke Parks.
Durada: 22 min.
Idioma: Anglès. 

Music Man Murray és un curtmetratge de vint-i-dos minuts que retrata la figura d’un octogenari, Murray Gershenz, mentre lluita per trobar un comprador per als centenars de milers de discos de la seva botiga de Los Angeles.


      
 


  


< tornar