PROPERA SESSIÓ // 30-04-2015 // Sessió Pantalla Oberta
Josep Vernis. Ordenar el caos // Xef Vila, Catalunya, 2015
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada: 30 min
Intèrprets:
Josep Vernis, pintor i escultor, amb una carrera artística de més de cinquanta anys, sempre s’ha identificat per la seva llibertat d’expressió i per reflectir en les seves obres un alt grau de sentiments i problemàtiques socials.

Les diferents etapes de la seva obra demostren la seva inquietud i l’afany de recerca i de lluita. El seu fil conductor és el llenguatge basat en el gest i en l’automatisme del traç, que deixa rere seu l’empremta del pinzell. Aquest documental és una reflexió al voltant del seu particular univers i vol retre homenatge a la seva obra i la seva persona. Consta de gravacions de l’artista treballant al seu estudi, d’entrevistes a persones del seu entorn (amics, familiars, crítics d’art i companys de feina) i d’un recull d’imatges de les seves pintures i escultures.

Xef Vila
Vic, 1971. És músic i realitzador format en la més pura tradició autodidacta i provinent del curtmetratge de ficció. El 2002, de la mà del Taller de Bigas Luna, s’endinsa en el vídeo digital. El 2004 crea la seva productora i comença a realitzar documentals, primer com a muntador dels treballs de la documentalista Marta Hincapié i més endavant com a director i realitzador.

Idioma: català
Dijous, 30 d’abril. 21h
Entrada gratuïta
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic


< tornar