PROPERA SESSIÓ // 26-11-2015 // Sessió Pantalla Oberta
21 anys de fal·lera gegantera // Marc Escarrabill, Catalunya, 2015
Fitxa tècnica

Producció: Marc Escarrabill
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada: 55 min
Intèrprets:
Després de dos anys enregistrant les sortides de la colla gegantera del Carrer de la Riera, en aquest reportatge es recull la tasca que cada un dels seus membres duu a terme, individualment i col·lectiva, fent possible que les diferents tradicions que existeixen a Vic, com Sant Jordi o el seguici de Festa Major, se succeeixin any rere any. Aquests minuts volen ser un homenatge a tothom que fa que els Gegants i el seu món siguin possibles, fent viure i perviure la tradició.

Sense cap guió de ferro, l’autor experimenta amb les imatges i les entrevistes espontànies durant l’edició, construint el fil conductor. Explicar històries és el leit motive que ha dut Escarrabill a tirar endavant 21 anys de fal·lera Gegantera.

Marc Escarrabill
Nascut a Roda de Ter el 1989, ha estudiat Imatge a Sant Ignasi – Sarrià. Acabades les pràctiques al Departament de Comunicació de Bellvitge Hospital, l’any 2011 decideix centrar-se en el vídeo. Després de treballar com a freelance arreu de Catalunya torna a Osona per centrar-se en els seus projectes personals.  Amb 21 anys de fal·lera gegantera  presenta el seu primer treball audiovisual dirigit per ell mateix.   En l’actualitat treballa en diferents projectes.< tornar