PROPERA SESSIÓ // 28-01-2016 // Sessió Pantalla Oberta
Voyeur // Marc Recuenco, Catalunya, 2016
Fitxa tècnica

Producció: Olpama films i Freestudios
Guió: Marc Recuenco
Música: Oso leone
Muntatge: Marc Recuenco
Durada: 62 min
Intèrprets: Núria Deulofeu, Gemma Guilera, Pep Picas, Alba Guilera, Jordi Recort, Idil Criado i Joan Muntal

Nadia segueix a amics i familiars sense ser vista. És una voyeur que viu de mirar als altres, incapaç de reaccionar. Però aviat haurà de decidir què fer amb un embaràs no desitjat, fruit d’una relació truncada per la recentment descoberta homosexualitat de la seva exparella. Tot es revelarà amb l’aparició d’una família. La mateixa que, quinze anys enrere, va ensenyar a la Nadia l’art de mirar.

A mida que la vida privada de Nadia es revel·la, la pel·lícula ens converteix a nosaltres espectadors, en els autèntics voyeurs. Traumes d’infància que només es poden mitigar mitjançant l’observació, el ritual de reviure les pel·lícules casolanes dels altres com un mitjà de vida; sentir, somiar, i situar-se davant la càmara com la única manera de fer front a la malaltia.Marc Recuenco
Natural de Catalunya, viu entre París i Barcelona. La seva primera vocació és l’arquitectura, però a partir de 2002 estudia Direcció de cinema. Els seus treballs han estat seleccionats i premiats en Festivals internacionals, i representa una atmosfera intencionada i atractiva mitjançant una estètica molt elaborada. Voyeur és la seva òpera prima de llargmetratge ficció.

La sessió comptarà amb la presència del director, Marc Recuenco.

Dijous, 28 de gener. 21h
Idioma: català
Aportació: 3 euros.
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic


< tornar