PROPERA SESSIÓ // 09-02-2016 // Sessió núm.1.201
Un dia perfecte per volar // Marc Recha , Catalunya, 2015
Fitxa tècnica

Producció: Batabat, TV3, TVE
Guió: Marc Recha
Música: Pau Recha
Muntatge: Belén López
Durada: 70 min
Intèrprets: Sergi López, Marc Recha, Roc Recha

En un paratge prop de la costa, un nen fa volar l’estel que li ha construït el seu pare. Fa vent i l’estel s’enreda entre la vegetació. El nen necessita l’ajuda del pare i junts expliquen un conte íntim i especial: el d’un gegant que sempre té gana.

El director Marc Recha ha aconseguit, pel·lícula a pel·lícula, un estil propi caracteritzat per històries aparentment senzilles, de pocs personatges i que giren al voltant de temes quotidians. La seva mirada al món resulta sempre apassionant i Un dia perfecte per volar no és una excepció. En aquest cas, la pel·lícula és encara més minimalista que en altres ocasions: una història breu de poc més d’una hora, amb només dos actors principals -entre els que destaca el gran Sergi lópez- i que acaba convertint-se en una fascinant faula poètica sobre la paternitat.Marc Recha
Va començar a treballar en el món del cinema als 18 anys, quan va participar en el rodatge de París de Outage (1988), de Marcel Hanoun. Es va formar en el terreny del curtmetratge fins que es va llançar al llarg codirigint l’enigmàtica El cielo sube, amb Joaquín Ojeda. Posteriorment l’han seguit L’arbre de les cireres (1998), Pau i el seu germà (2001), Mans buides (2003), Dies d’agost (2006) i Petit Indi. Un dia perfecte per volar és el seu últim treball.


Dimarts, 9 de febrer. 22h
Idioma: Versió Original en català
Aportació: 5 euros. Socis: entrada gratuïta
Socis VicJove: 4 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic
< tornar