PROPERA SESSIÓ // 05-06-2016 // Sessió Dia del Aassociacionisme català
La princesa prometida // Rob Reiner, EUA, 1987
Fitxa tècnica

Producció: Act III Communications, Buttercup Films, The Princess Bride Ltd
Guió: William Goldman
Música: Mark Knopfler
Muntatge: Robert Leighton
Durada: 98 min
Intèrprets: Cary Elwes, Mandy Patinkin, Chris Sarandon, Christopher Guest, Wallace Shawn

Un avi llegeix un llibre al seu nét. Una història plena d´aventures, perills, traicions, venjances i amors: la història de La princesa promesa.

Un dels films emblemàtics dels 80. Un enginyós joc cinematogràfic que és alhora homenatge i paròdia del cinema d´aventures més clàssic. Frases mítiques, personatges encara més mítics i una perfecta unió dels millors ingredients: actors populars, el guió de William Goldman que adaptava la seva propia novel·la, la direcció de Rob Reiner, la banda sonora de Mark Knopfler i la cançó de Willy DeVille com a cirereta del pastís.Rob Reiner
Actor, director, guionista, productor i activista social. Després de treballar a televisió va rodar el seu primer film, l´excel·lent This Is Spinal Tap (1984), la seguirien pel·lícules tan importants com Cuenta conmigo (1986), Cuando Harry encontró a Sally (1987), Misery (1990) o Algunos hombres buenos (1992). La seva última pel·lícula és Being Charlie (2015).

Cineclub Vic us convida a participar en una jornada especial per celebrar el Dia del Associacionisme català. Una jornada de portes obertes on podreu descobrir l´interior del Cineclub i gaudir d´una projecció gratuïta en uns mítics 35 mm.

Amb la participació de la Federació Catalana de Cineclubs

Diumenge, 5 de juny. 17h
Idioma: Versió doblada al castellà
Entrada gratuïta i jornada de portes obertes
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic

< tornar