PROPERA SESSIÓ // 16-06-2016 // Sessió Jornades del Debat Transversal d’Arquitectura.
Techo y comida // Juan Miguel del Castillo, Espanya, 2015
Fitxa tècnica

Producció: Diversa Audiovisual
Guió: Juan Miguel del Castillo
Música: Miguel Carabante, Daniel Quiñones
Muntatge: Juan Miguel del Castillo
Durada: 90 min
Intèrprets: Natalia de Molina, Mariana Cordero, Jaime López, Mercedes Hoyos, Gaspar Campuzano, Montse Torrent, Natalia Roig.

Rocío (Natalia de Molina) és una mare soltera a l’atur, a un pas de la misèria. Tem perdre la tutela del seu fill de 8 anys i intenta aperentar una vida normal. La seva situació empitjora quan el propietari de la seva vivenda, agobiat també pels deutes, la denuncia per no paguar el lloguer.

La pel·lícula de Juan Miguel del Castillo pren com a punt de partida un tema candent per narrar un drama colpidor, realista i sense sentimentalismes Cinema denúncia narrat amb els peus a terra, sense artificis i amb la mirada posada en els seus protagonistes. S’ha comparat el seu treball amb el cinema dels Dardenne.Juan Miguel del Castillo
Estudia direcció i realització de cinema. Autor d’una dotzena de curts que han obtingut més de 40 premis en diferents festivals. Realitzador de televisió i formador de muntatge i postproducció. Techo y comida és la seva primera pel·lícula, guanyadora de 23 premis incloent el Goya a la millor actriu. Actualment treballa en el guió del seu segon llarg de ficció.

Sessió programada en col·laboració amb  la Delegació d’Osona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i lligada a les taules rodones del Debat Transversal d’Arquitectura (20-22 de juny) dins el marc de VICC Capital de Cultura Catalana 2016.

< tornar