PROPERA SESSIÓ // 28-09-2017 // Sessió Espanya, 2017
Pieles // Eduardo Casanova ,
Fitxa tècnica

Producció: Pokeepsie Films, Nadie es Perfecto, The Other Side Films, Netflix
Guió: Eduardo Casanova
Música: Ángel Ramos
Muntatge:
Durada: 1 h 17 min.
Intèrprets: Candela Peña, Ana Polvorosa, Macarena Gómez, Carmen Machi, Secun de la Rosa, Jon Kortajarena, Joaquín Climent, Enrique Martínez, Eloi Costa, Itziar Castro, Carolina Bang, Ana María Ayala, Adolfo Fernández, Javier Bódalo.

Pel·lícula coral sobre personatges físicament diferents, que es veuen obligats a amagar-se de la societat. A tall d’exemple, esmentem a Samantha, una dona amb l’aparell digestiu al revés; Laura, una noia sense ulls; o Ana, que té la cara deformada.

Pieles és el primer llargmetratge escrit i dirigit per Eduardo Casanova, un jove actor madrileny que ha plasmat el seu univers personal, oníric i obsessiu, sense por d’abordar un tema tan sensible. El director es rebel·la en contra del discurs dominant que imposa uns cànons de bellesa/normalitat i condemna a la marginació aquelles persones nascudes amb deformitats, o bé amb inclinacions que es consideren patològiques. El guió s’estructura com un mosaic d’històries creuades en clau de comèdia, que mescla l’humor negre, el deliri i el melodrama.Eduardo Casanova
Actor, guionista i director de cinema nascut a Madrid l’any 1991. A l’adolescència va encarnar el paper de Fidel en la sèrie televisiva Aída (Telecinco), amb el qual va assolir una gran popularitat. En aquesta època va actuar en muntatges teatrals com El principito. A partir de 2011 va començar a realitzar una sèrie de curts d’estil underground. Amb la producció d’Àlex de la Iglesia, va dirigir Pieles. Envoltat de polèmica, el film ha participat a la Berlinale, i ha rebut un premi del Jurat al Festival de Málaga 2017.

Dijous, 28 de setembre a les 21:30 h
Idioma: castellà
Aportació: 3 euros
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic< tornar