PROPERA SESSIÓ // 28-10-2017 // Sessió especial XII Jornada del cineclubisme català
Cineclub Vic. Orígens + Los 400 golpes // Miquel Pérez i Quim Crusellas / François Truffaut, 1959/2016
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada:
Intèrprets:

El dissabte 28 d’octubre, Vic acull la XII Jornada del cineclubisme dels països catalans. Una cita on els diversos Cineclubs de Catalunya i també alguns del País Valencià es reuneixen per fer la seva assemblea anual i dedicar tot un dia a la passió pel cinema. Enguany, dins de les activitats organitzades per Cineclub Vic i la Federació Catalana de Cineclubs, us convidem a una sessió gratuïta de cinema amb el documental de Cineclub Vic i una projecció en 35 mm de Los 400 golpes. Hi esteu convidats/des.

Cineclub Vic. Orígens
Repàs dels 20 primers anys de Cineclub Vic. Des dels inicis, sota la tutela de l’església, passant pels anys de creixement en què durà a terme una tasca de substitució política, fins la recuperació de la democràcia, quan reprendrà la seva funció estrictament cultural. Aquesta serà la causa de la crisi més important que ha amenaçat la seva continuïtat.Los 400 golpes
Antoine Doinel és un noi de París amb els problemes típics de l’adolescència, que es veuran agreujats quan descobreix la infidelitat de la seva mare. Això potenciarà la seva rebel·lia. Debut cinematogràfic de François Truffaut, on va abocar-hi molts trets autobiogràfics i que és un dels símbols d’un nou cinema francès i un dels títols emblemàtics de la Nouvelle vague.
Dissabte, 28 d’octubre. 18 h.
Entrada gratuïta.  XII Jornada del cineclubisme català.
Lloc: Espai ETC (Passeig de la Generalitat, 46) de Vic   


< tornar