PROPERA SESSIÓ // 07-01-2020 // Sessió nĂşm. 1.301
Largo viaje hacia la noche // Gan Bi, Xina -França, 2019
Fitxa tècnica

Producció: CG CinĂ©ma, Dangmai Films, Huace Pictures
Guió: Gan Bi
Música: Chih-Yuan Hsu i Giong Lim.
Muntatge: Yanan Qin
Durada: 2 h 18 min.
Intèrprets: Wei Tang, Jue Huang, Sylvia Chang, Hong-Chi Lee, Yongzhong Chen, Feiyang Luo, Chloe Maayan, Chun-hao Tuan, Xi Qi, Ming Dao.

Luo Hongwu (Jue Huang) és un home que retorna a Kaili, la ciutat natal de la qual en va marxar dotze anys enrere. El motiu d´aquest retorn és el record d´una seductora i enigmàtica dona (Wei Tang) de qui va estar enamorat i que no ha estat capaç d´oblidar. Determinat a retrobar-la, Hongwu emprèn una recerca en la qual s´entrellacen passat i present, realitat i somni

DesprĂ©s de Kaili Blue, la seva sorprenent òpera prima, el realitzador xinès Gan Bi redobla la seva aposta en la construcciĂł d´un univers barroc i personalĂ­ssim, una introspecciĂł profunda sobre la dicotomia entre el somni i el record. Propera al Noir i fent Ăşs de tots els elements tècnics imaginables, Largo camino hacia la noche trenca mĂ©s d´una frontera i esdevĂ© mĂ©s que una pel·lĂ­cula, una autèntica experiència cinematogrĂ fica que cal viure en una pantalla gran. 


Gan Bi
Nascut el 1989 a Kalii, a la província xinesa de Guizhou. Director, guionista de cinema, poeta i fotògraf, aquest jove polifacètic té la clara voluntat de revolucionar el cinema i explotar totes les possibilitats que ofereix el format audiovisual. El 2010 va rodar el curt South i, dos anys després, Diamond Sutra. L´èxit d´aquests treballs li va permetre rodar el seu primer i multipremiat llargmetratge, Kaili Blues (2015). Largo viaje hacia la noche (2018) és la seva segona i ambiciosa pel·lícula.

Dimarts, 7 de gener. 21.30 h.
Idioma: VOSE
Cinema VigatĂ  (C/Jacint Verdaguer, 22)< tornar