PROPERA SESSIÓ // 01-11-2012 // Sessió Especial Tots Sants
Marató de terror Tots Sants // Robert Aldrich, Pablo Illanes, James J. Wilson, Jim Sharman, 1962-2011
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada:
Intèrprets:
Per segon any, Cineclub Vic us convida a viure una jornada de Tots Sants amb una marató de cinema. Combinem un clàssic del gènere, una raresa xilena, un documental sobre els festivals de terror i una pel·lícula de culte que s'està convertint en la icona del Cineclub.

 17h - Â¿Qué fue de Baby Jane?
Jane, una antiga nena prodigi, i la seva germana invalida Blanche, viuen en conflicte permanent obsessionades pel seu passat. La pel·lícula aprofitava la coneguda mala relació en la vida real de les actrius Bette Davis i Joan Crawford per desenvolupar una inquietant història on l’amor fraternal brilla per la seva absència. A la filmografia del seu driector, Robert Aldrich, destaquen títols com Kiss me deadly, The big Knife, Attack, La leyenda de Lylah Clare, Doce del patíbulo o El emperador del norte.

19.30h  - Baby Shower
Una escalada de tensió que comença amb una agradable reunió d'amigues que va enrarint-se fins a esdevenir una demoníaca orgia de sang. A mig camí entre Pasión de Gavilanes i Martirs, entre Almodóvar i Eli Roth. Pablo Andrés Illanes és un escriptor, guionista i periodista xilè conegut per ser el creador de diverses telenovel·les de gran èxit. Precisament el seu primer treball cinematogràfic, Baby Shower, és a la vegada homenatge i paròdia d'aquestes sèries.

21.30h - Condenados a luchar
Documental que explica la història d'uns bojos que van ser capaços de superar tots els factors en contra per triomfar, amb coratge i tenacitat, en l’apassionant món dels curtmetratges. James J. Wilson ha mamat cine tota la seva vida. Va estudiar cinema i ha rodat més de quaranta curts, dos llargs i desenes de col·laboracions. Condenados a luchar es va presentar al festival de Sitges 2010.

23h - The Rocky Horror Picture Show
Jane i Brad pateixen una avaria al cotxe i busquen aixopluc en una estranya mansió on cauran sota la magnètica influència del Doctor Frank-N-Furter, un científic transvestit. El productor de teatre experimental Jim Sharman, va saltar a la fama amb aquesta adaptació de la seva propia obra teatral. Una pel·lícula excel·lent, una sàtira genial del cinema de terror i ciència ficció amb números musicals de culte  

L'any passat, Cineclub Vic va inaugurar l'espai ETC amb aquest clàssic del cine musical que és The Rocky Horror Picture Show. Torneu a preparar els globus, l'arròs, els diaris i el confeti. Per Tots Sants, repetirem l’experiència més interactiva que es pot viure en una sala de cinema! 
< tornar