PROPERA SESSIÓ // 20-11-2012 // Sessió Dia Internacional de la no-viol√®ncia vers les dones
Els nens salvatges // Patricia Ferreira, 2012
Fitxa tècnica

Producció: Distinto Films, Televisi√≥ de Catalunya (TV3), √Āralan Films S.L
Guió: tricia Ferreira i Virginia Yag√ľe
Música: Pablo Cervantes
Muntatge: Antonio Frutos
Durada: 100 min
Intèrprets: Marina Comas, √Älex Monner, Albert Bar√≥, Aina Clotet, Francesc Orella, Ana Fern√°ndez, Emma Vilarasau

L'Àlex, el Gabi i l'Oki són tres adolescents que viuen en una gran ciutat. Són uns autèntics desconeguts tant pels seus pares i els seus professors com per ells mateixos. Què passaria si poguéssim saber el que estan pensant i sabéssim què volen fer?

La directora i coguionista de la pel¬∑l√≠cula, Patricia Ferreira, ens submergeix en el dif√≠cil m√≥n adolescent actual a trav√©s dels seguiment de les accions i moments morts dels seus tres protagonistes (realitzats amb una direcci√≥ de fotografia de pl√†nols molt tancats que recorda a la pel¬∑l√≠cula Elephant, de Gus Van Sant). Els nens salvatges combina el catal√† i el castell√† per retratar la situaci√≥ ling√ľ√≠stica actual de les grans ciutats. Els seus joves protagonistes ens ofereixen unes grans interpretacions, gr√†cies a la mil¬∑lim√®trica direcci√≥ de Patricia Ferreira.

Patricia Ferreira
Llicenciada en Ci√®ncies de la Imatge i en Periodisme per la Universitat Complutense de Madrid. T√© una dilatada carrera com a realitzadora, directora i guionista de s√®ries i de documentals. Actualment √©s docent de Direcci√≥ d'Actors a l'ECAM. Ha dirigit les pel¬∑l√≠cules S√© qui√©n eres (1999), El Alquimista impaciente (2001) i Para que no me olvides (2005). Els nens salvatges √©s la seva √ļltima pel¬∑l√≠cula.

Film inclòs en el programa d'activitats entorn del 25 de novembre, Dia Internacional de la no-violència vers les dones.

Amb la col¬∑laboraci√≥ de VicDones-SIAD Osona i Mileva
< tornar