PROPERA SESSIÓ // 27-11-2012 // Sessió especial Julius 2012
La dimensió desconeguda  // Vàris autors, 1959-1961
Fitxa tècnica

Producció:
Guió: Rod Serling
Música:
Muntatge:
Durada: 136 min.
Intèrprets:

Selecció de quatre dels millors episodis de la primera etapa de The Twilight Zone, la sèrie creada per Rod Serling que ha inspirat el tema del Festival Julius 2012.


Time Enough At Last (Per fi, temps suficient)
1959. Director: John Brahm. Guió: Rod Serling. Amb Burgess Meredith, Jacqueline deWit.
La història d’un home que va trobar la solució en un món sense solució. Un dels capítols més populars d’aquesta mítica sèrie, basat en un conte curt de Lyn Venable. Henry Bemis és un apassionat de la lectura però no té tot el temps que voldria per llegir i la gent que té al seu voltant el molesta contínuament. Fins que un dia...

A Stop at Willoughby (Una parada a Willoughby)
1960. Director: Robert Parrish. Guió: Rod Serling. Amb James Daly, Howard Smith, Patricia Donahue.
Un home de negocis agafa el tren cap a casa seva. Estressat per la feina i infeliç per un matrimoni que no rutlla, cau en un profund son que el porta a un lloc meravellosament inquientant. 

The Monsters Are Due on Maple Street (Els monstres han arribat a Maple Street) 1960. Director: Ron Winston. Guió: Rod Serling. Amb Claude Atkins, Barry Atwater, Jack Weston.
En una pacifica urbanització plena de veïns modèlics comencen a passar coses estranyes. Un dels capítols amb una càrrega més crítica de la sèrie i un dels més encertats en la seva brillant metàfora sobre els humans.

The Eye of the Beholder (L’ull de l’espectador)
1961. Director: Douglas Heyes. Guió: Rod Serling. Amb Maxine Stuartm William D. Gordon i Jennifer Howard.
Som en un país sense nom. En aquest lloc, l’Estat ha decidit que aquells que són lletjos o deformes han de ser segregats en unes colònies especifiques separats de la resta de gent. El capítol que ocupa la primera posició en la majoria de rànquings de fans de la sèrie.


< tornar