PROPERA SESSIÓ // 18-10-2012 // Sessió : Pantalla Oberta
El venedor de records // Cané, Casadevall, Crusats, 2012
Fitxa tècnica

Producció: Afilms i Rasta Films
Guió: Carme Cané
Música: Ernest Crusats, Fausto Gramola, Mimoun Zanoun
Muntatge: Jordi Crusats
Durada: 60 min
Intèrprets: Eric Lartey, Ramon Martí, Audrey Pasdoit, Assumpta Izern, Alí Sumaila Yakubo, Rosario Palermo, Blanca Falquina, Dolors Ramon, Josep Rosell, Alexander Opoku.
Bolé i Yendí són germans i juguen feliços en mig de la selva africana sense saber que aquesta és l’última vegada que ho faran. No serà fins molts anys més tard que Bolé emprendrà un llarg viatge per retrobar el seu germà. L’encontre amb Malachi, el venedor de records, donarà un gir inesperat a la recerca. Una recerca plena de confusions i malentesos. Un desmanegat equip de televisió, un malvat psiquiatre, una família ben particular, uns músics dispars i una bogeria de bojos aporten emoció, tendresa i humor a la història.

El venedor de records és un film rodat sense pressupost i amb un disseny de producció molt àgil basat en la professionalitat de Cané, Casadevall i Crusats que s’han unit per col·laborar amb el Centre de Normalització Lingüística d’Osona (CNL d’Osona), però també amb el suport de moltes persones i entitats i sobretot amb la frescor i l’entusiasme dels actors no professionals que hi han participat, membres tots ells del Centre de Normalització Lingüística.

Carme Cané
Dramaturga i directora d’escena. Premi Butaca 2011 en Altres disciplines

Jordi Casadevall
Actor i director de curtmetratges. Membre fundador del grup teatral del CNL d’Osona.

Jordi Crusats
Realitzador i director de fotografia. Festival Internacional de Vídeo i Arts digitals de Girona, Festival Internacional de Videodansa de Barcelona, Július< tornar