PROPERA SESSIÓ // 13-12-2012 // Sessió Frik
Sessió Raquel Barrera (no hem trobat ningú millor) // Raquel Barrera , 2009-12
Fitxa tècnica

Producció: Raquel Barrera
Guió: Raquel Barrera
Música:
Muntatge:
Durada: 67 min
Intèrprets:
"Sempre m’ha agradat aprofitar-me de la meva família. Ja que jo els aguanto durant els àpats de les festes de Nadal, és just que ells s’esforcin per mi: la iaia Montse (la meva musa), els avis de l’Ametlla de Mar, el meu pare, la meva mare, la meva madrastra, les meves germanes, la teta, les cosines… a tots els he fet pringar. El que no entenc és que passen els anys i segueixen fent-me cas I no només això, sinó que es respira certa competència familiar per participar en els meus projectes… És més, sense ells, les meves produccions no serien el mateix."
- Raquel Barrera

Les Sutorra és un petit documental rodat en Super8 que forma part d’una sèrie titulada Antropologia protagonitzat per la meva iaia I la meva mare.

Zombie Loser és un curtmetratge de ficció, que parla de la darrera zombie que queda a la Terra… està protagonitzat per la meva germana Sara, I amb la caracterització I maquillatge fet per la meva germana Maria.

El Nil i els Camells és un documental que segueix les peripècies de la meva iaia Montse per Egipte.  Ã‰s imprescindible que el món sencer conegui les seves reflexions filosòfiques I pensaments.

Palestina en Vinyetes és un documental que segueix a dos dibuixants de comic que fan un taller per a adolescents del Territori Palestí Ocupat, el Pere Mejan I l’Alva Iglesias, amb els que formem ja també una petita família. 


Raquel Barrera
La Raquel va estudiar Comunicació Audiovisual a la UAB, I gràcies als préstecs familiars, va estudiar Direcció Cinematogràfica al CECC I com que no tenia amics va decidir completar la seva formació fent un postgrau de Direcció D’actors a la URL. Després d’haver format part en molts rodatges on alegrement servia cafès I aigües ben fresquetes nena, la Raquel va poder dir que és realitzadora quan va veure estrenar-se al Festival de Cinema de Sitges el seu primer llargmetratge documental Camino a Bollywood l’any 2006.  Des d’aleshores ha treballat com a realitzadora freelance per a diverses productores I ha realitzat els seus projectes personals amb Ochichornia,  productora  que admet tots els seus projectes sense posar-hi gaires pegues, la veritat. 

Per cert, la Raquel ja ha tornat tots els diners que devia als seus pares...


< tornar