PROPERA SESSIÓ // 11-11-2012 // Sessió Animac
Fet i amagar. Vol.2 Selecció ANIMAC // Diversos autors, 2010
Fitxa tècnica

Producció:
Guió:
Música:
Muntatge:
Durada: 60 min
Intèrprets:
Aquest segon volum de Fet i amagar està adreçat especialment als nens i nenes d'entre 5 i 10 anys. Consta de curtmetratges que destaquen per la utilització de diferents tècniques d'animació: dibuix, animació per ordinador, plastilina i animació de ninots. 

Es tracta de material inèdit a les nostres sales que va presentar-se a l'edició del 2007 de la Mostra Internacional d'Animació de Catalunya, l'ANIMAC.

Durada total aprox. 45-50minuts.
Sense diàlegs

Els títols són els següents:

HARD BOILED CHICKEN
Arjan Wilschut
Països Baixos, 2006, 4’30”
Un detectiu pollastre i una dama desesperada intenten resoldre el cas de l’ou perdut. Quan les pistes els condueixen fins a la granja, emprenen una missió per salvar el seu ou de l’aigua bullent i de l’esmorzar del granger!

L’ÂME SEULE
Cedric Berthier, Jean-Sébastien Leroux, Maximilien Royo
França, 2006, 4’35”
Un personatge solitari descobrirà què necessita a la seva vida

VARENYE IZ APELSINOV
Inga Korzheva
Rússia, 2004, 7’
Un divertit conte fantàstic sobre el cruel propietari d'un circ ambulant que, gràcies a la melmelada , canvia de caràcter.

KELE
Mikhail Aldashin
Rússia / 1988 / 7’
L’argument es basa en un conte dels txuktxis. Dues nenes que recullen cireres d'arboç al bosc es troben amb un monstre. Escapar-se no els serà gens fàcil. La pel·lícula utilitza dibuixos dels txuktxis, de finals del segle XIX, i també la seva autèntica música.

DER PROPELLERVOGEL
Thomas Hinke, Jan Locher
Alemanya, 2005, 4’58”
En la clariana d'un bosc, tres ocellets volen cantar una alegre cançó, però un tipus estrany els interromp constantment...

TRAVEL DIARY
Keng-Ming Liu
EUA, 2006, 7’01”
Travel Diary és una animació 2D feta amb tècniques de collage, vídeo, fotografia, animació fotograma a fotograma, il·lustracions compostes i tradicionals 

HORN OK PLEASE
Joel Simon
Regne Unit, 2006, 9’
Horn OK Please segueix un taxista indi anomenat Lucky Durant un dia decisiu de la seva vida. La meta de Lucky és guanyar prou rupies per comprar el taxi amb aire condicionat dels seus somnis.

GOODBYE CANINE
Simon Lallement, Grégory Fatien, David Vandenbroecke
França, 2006, 5’10”
Quantes vegades heu posat les dents sota el coixí per sorprendre el ratolí?

VERSCHLOSSEN
Albert Radl
Alemanya, 2006, 2’55”
Mentre passeja, Arthur ensopega amb una porta misteriosa I prova d'obrir-la, però està tancada. Primer només té curiositat però, de mica en mica, l'interès va creixent.

SWEETS
Philippa Rice
Regne Unit, 2006, 1’21”
En un autobús una mare dóna a un noi algunes llaminadures. Però a ell no li venen de gust i intenta amagar-les de maneres diferents. 


< tornar